26 lipiec 2017
Pod kątem zakładów mięsnych proponujemy trzy nowe specjalistyczne rozwiązania oświetleniowe zaprojektowane w technologii LED odporne na ciężkie warunki pracy:
1. Green06 ANC – Lampa antykorozyjna odporna na działanie agresywnych środków dezynfekujących, silne strumienie myjące, stosowana w mroźniach i tunelach mroźniczych. Z powodzeniem sprawdza się jako lampa oświetlenia głównego w obszarach przetwórstwa spożywczego (1500 mm, 65W i 1200 mm, 50W).
Moc: 20W, 50W, 65W
Długość: 600, 1200, 1500 mm
Średnica: 110mm
Temperatura barwowa (K): 3000-6000K
Współczynnik oddawania barw (CRI): min. 80
Szczelność: IP69K
Stopień ochrony: IK08
Temperatura pracy: od -40 do +50*C
2. Green06 ANC Mini – miniaturowa lampa antykorozyjna odporna na działanie agresywnych środków dezynfekujących, silne strumienie myjące, stosowana jako lampa oświetlenia głównego(1500 mm, 48W), stanowiskowa (600 mm, 20W i 1200mm, 36W) i lampa kontroli jakości (Green06 ANC Mini H+ CRI>90).
Moc: 20W, 36W, 48W
Długość: 600, 1200, 1500mm
Średnica: 70mm
Temperatura barwowa (K): 3000-6000K
Współczynnik oddawania barw (CRI): 80, 90+
Szczelność: IP69K
Stopień ochrony: IK08
Temperatura pracy: od -40 do +40*C
Dotychczas stosowana lampa Green07 ANC (IP66) nie wychodzi z użycia i nadal będzie stosowana w obszarach o mniej wymagającym środowisku pracy.
3. Green07 ANC – Lampa antykorozyjna stosowana w przetwórstwie mięsnym w obszarach pracy ogólnej przetwórczej, smażenie, wędzenie, itp. Jest to standardowy zamiennik opraw 2x36W praz 2x58W.
Moc: 20W – 600 mm, 30W – 900 mm, 40W – 1200 mm, 50W – 1500 mm
Długość: 600-1500 mm
Temperatura barwowa (K): 3000-6000K
Współczynnik oddawania barw (CRI): min. 80
Szczelność: IP66
Stopień ochrony: IK08
Temperatura pracy: od -20 do +50*C